Suntem mândri de ceea ce partenerii și clienții noștri au de spus despre echipa noastră și despre relația pe care am construit-o cu fiecare dintre ei.

La Hunt Recruitment, ne concentrăm pe crearea de parteneriate de lungă durată, bazate pe încredere și livrare impecabilă.

"Abordare proaspătă, rezultate excelente, flexibilitate în procesul de recrutare și mai presus de toate, o colaborare prietenoasă. Acestea sunt aspectele de top pe care le-aș folosi pentru a descrie Hunt Recruitment. Am lucrat împreună în diferite roluri și s-au dovedit nu doar eficienți în munca lor, ci și un colaborator de calitate pentru afacerea noastră.

Recomand cu căldură Hunt Recruitment oricui încearcă să construiască o colaborare pe termen lung, cu rezultate remarcabile - toate acestea combinate cu plăcerea de a lucra cu profesioniști de înaltă calitate."

Madalina Tudor Recruitment Manager Blue Air

"În timpul colaborării mele cu Hunt Recruitment, am constatat că compania este profesională, diligenta și productivă, având o înțelegere foarte bună a pieței, precum și a urgenței de timp necesară pentru recrutarea cu succes. Au demonstrat o cunoaștere de înaltă calitate în ceea ce privește profilurile recrutate. Recomand Hunt Recruitment ca metodă rentabilă de identificare a candidaților, în plus față de crearea unei conștientizări a companiei dumneavoastră."

Hedi Chentouf General Manager Editec Development Bucuresti

"Am avut plăcerea de a lucra cu Hunt Recruitment nu doar ca furnizor de servicii de recrutare, ci și ca o companie de consultanță internă în domeniul recrutării. Având oportunitatea de a vedea în cadrul propriei noastre organizații abordarea profesională și munca asiduă pe care o fac, putem concluziona că sunt unul dintre furnizorii noștri de top. Abordarea lor este definită de servicii de înaltă calitate, pe care au reușit să le extindă în întreaga organizație."

Alina Vulpe Recruitment Lead Ernst & Young

"Hunt Recruitment este un furnizor de servicii de lungă durată și valoros pentru compania noastră. Ei oferă un nivel constant ridicat de calitate și expertiză în toate aspectele serviciilor pe care le furnizează. Nu avem nicio ezitare în a recomanda Hunt Recruitment oricărei companii care își propune rezultate excelente."

Mugurel Paun General Manager Fresco

"Hunt Recruitment a venit cu o abordare proaspătă în procesul de căutare și selecție, iar colaborarea noastră s-a dovedit a fi nu doar de succes, ci și foarte plăcută. Au dedicat timp pentru a înțelege cu adevărat afacerea noastră și ceea ce aveam nevoie în ceea ce privește personalul. Am lucrat împreună la mai multe profiluri bancare, iar ei ne-au oferit ajutorul și suportul și în extinderea departamentului nostru intern de resurse umane. Calitatea candidaților pe care i-au prezentat este incontestabilă, iar ajutorul și suportul lor pe tot parcursul procesului au fost foarte apreciate. Au fost extrem de competenți și disponibili în orice moment, și nu am nicio ezitare în a utiliza din nou serviciile lor și în a recomanda Hunt Recruitment candidaților sau angajatorilor."

Miruna Mitu Group HR Director Garanti Bank

"Am lucrat cu Hunt Recruitment la ocuparea mai multor poziții IT dificile de înlocuit și am construit o colaborare puternică cu o afacere proaspătă, pe care o putem defini prin flexibilitate, pasiune și muncă asiduă. Hunt Recruitment este un real avantaj profesional pentru orice companie care se confruntă cu dificultăți în atragerea profesioniștilor de top. Acesta este doar începutul unei colaborări pe termen lung."

Gabriela Binzar HR Business Partner Generali

"Hunt Recruitment a furnizat servicii profesionale și utile. Consultanții lor demonstrează întotdeauna un nivel ridicat de flexibilitate în procesele lor și abilități excelente de comunicare. Aceștia au o cunoaștere profundă a proceselor de resurse umane, iar colaborarea noastră a fost foarte eficientă și de succes. Au demonstrat în multe ocazii că sunt capabili să obțină rezultate în termene foarte strânse și au expertiza necesară pentru a se ocupa de proiecte extrem de sensibile și provocatoare."

Morgan Guffroy General Manager loTH

"Luând în considerare faptul că sunt bazat în Regatul Unit, am colaborat cu Hunt Recruitment pentru a ocupa o poziție de conducere pentru operațiunea noastră din Ploiești, România. A fost o plăcere să lucrez cu ei și au fost un adevărat partener în procesul de recrutare. Procesul lor de planificare detaliată le-a oferit o înțelegere bună a tipului de candidat pe care îl căutăm, atât în ceea ce privește abilitățile, cât și personalitatea. Sunt recrutori profesioniști și perseverenți și mi-a plăcut să lucrez cu ei. Cu siguranță aș recomanda Hunt Recruitment ca agenție de alegere pentru a obține personal de înaltă calitate și îi voi utiliza din nou în viitor."

Craig Hebden Managing Director LoneStar Fasteners Europe

"Hunt Recruitment a furnizat servicii profesionale și utile. Consultanții lor demonstrează întotdeauna un nivel ridicat de flexibilitate în procesele lor și abilități excelente de comunicare. Aceștia au o cunoaștere profundă a proceselor de resurse umane, iar colaborarea noastră a fost foarte eficientă și de succes. Au demonstrat în multe ocazii că sunt capabili să obțină rezultate în termene foarte strânse și au expertiza necesară pentru a se ocupa de proiecte extrem de sensibile și provocatoare."

Irina Lungu HR Manager Mazarine Energy

"Am lucrat cu Hunt Recruitment în ultimul an la mai multe proiecte de recrutare și colaborarea noastră s-a dovedit a fi un real succes. Fiecare proiect la care am lucrat împreună a fost o bună ocazie de a beneficia de expertiza lor extinsă în domeniul recrutării. Indiferent de serviciul pe care l-am solicitat, recrutare de specialiști sau proiecte de căutare a executivilor de top."

Alexandra Tulceanu Recruitment Manager Europe Miss

"Am lucrat cu Hunt Recruitment în ultimul an la mai multe proiecte de recrutare și colaborarea noastră s-a dovedit a fi un real succes. Fiecare proiect la care am lucrat împreună a fost o bună ocazie de a beneficia de experiența lor extinsă în domeniul recrutării. Indiferent de serviciul pe care l-am solicitat, recrutare de specialiști sau proiecte de căutare a executivilor de top."

Amalia Popescu Staffing Manager OTP Bank Romania

"Un business receptiv, eficient și accesibil, Hunt Recruitment a depus eforturi pentru a satisface nevoile noastre de aprovizionare. Deși Hunt Recruitment este o afacere relativ nouă, profesionalismul și standardele demonstrate de consultanții lor, care au experiență în domeniul recrutării de mulți ani, au depășit așteptările noastre. Am avut plăcerea de a lucra cu Partenerii Hunt Recruitment de câțiva ani și consider că au reușit să transmită experiența și abordarea lor profesională întregului lor echipaj. Oricine angajează Hunt Recruitment ar avea norocul să aibă alături acești profesioniști cu etică de muncă excelentă și un nivel vast de cunoștințe pentru a potrivi candidații potriviți pentru poziție."

Cristina Mancas HR Director Schneider Electric Romania

"În timpul colaborării noastre cu Hunt Recruitment, am fost încântat să găsesc o agenție de recrutare care ne poate ajuta afacerea să crească în toate locațiile noastre. Au demonstrat o înțelegere profundă a industriei, a profilurilor și au gestionat întregul proces de recrutare cu cel mai bun interes al clientului în vedere. Recomandarea Hunt Recruitment este naturală pentru orice companie care a avut plăcerea de a lucra cu ei."

Adriana Boldea Talent Acquisition Specialist Siemens

"Am utilizat multe agenții pentru a ne ajuta în eforturile noastre de recrutare. Consultanții noștri de la Hunt Recruitment au lucrat în mod profesionist, diligente și eficient pentru a contribui la desfășurarea fără probleme a proiectului. Am fost impresionați imediat de răspunsul rapid și de capacitatea de a se concentra pe solicitările noastre. Datorită acestui serviciu și profesionalismului, am adăugat Hunt Recruitment pe lista furnizorilor pe termen lung. Recomand cu căldură colaborarea cu Hunt Recruitment."

Alexandru Batraneanu General Manager WSP Group

"Bazându-ne în Regatul Unit, am lucrat cu Hunt Recruitment pentru a ocupa un post vacant de nivel senior în cadrul operațiunilor noastre din Ploiești, România. A fost o plăcere să lucrăm cu ei și au fost un partener de încredere în procesul de recrutare. Procesul lor riguros de planificare le-a oferit o înțelegere clară a tipului de candidat pe care îl căutăm, atât în ceea ce privește competențele, cât și personalitatea. Sunt profesioniști și recrutori perseverenți și am avut o experiență plăcută lucrând cu ei. Cu siguranță aș recomanda Hunt Recruitment ca o agenție de încredere pentru a asigura personal de înaltă calitate și voi apela din nou la serviciile lor în viitor."

Craig Hebden Managing Director LoneStar Fasteners Europe
2023 © Hunt Recruitment. All Right Reserved.