LOADING
497007096

Hunt Recruitment vine in intampinarea nevoilor clientului cu un proces personalizat, fiecarui client atribuindu-se un Consultant Senior dedicat care gestioneaza proiectul de recrutare. Fiecare cautare este facuta in functie de profilul clientului si de nevoile organizatiei. Folosim o varietate de instrumente de cautare pentru a identifica candidatii potriviti.

Ne angajam sa furnizam candidati calificati si orientati spre rezultate. Echipa noastra intelege in profunzime piata si are experienta in cadrul proiectelor specifice sau de volum in recrutare.

Hunt Recruitment acopera pozitii de juniori pana la management de top si ofera rezultate de inalta calitate acoperind urmatoarele industrii:
• Servicii Bancare si Financiare
• Corporate
• Inginerie
• Tehnologie si IT

Pentru a asigura succesul proiectelor de cautare, Hunt Recruitment foloseste know-how-ul echipei sale. Pentru asigurarea succesului proiectelor de recrutare, acestea sunt coordonate de Parteneri cu expertiza specifica industriei.

Bazandu-se pe o relatie stransa si extinsa cu clientul, Hunt Recruitment dezvolta o intelegere globala a organizatiei clientului, a culturii si cerintelor sale, in scopul de a defini profilul candidatului ideal.

Serviciul de RPO oferit permite organizatiilor de dimensiuni mari sau medii obtinerea unei recrutari de nivel modial. Consultantii RPO lucreaza in cadrul departamentelor de resurse umane interne, iar echipa de RPO a companiei Hunt Recruitment poate gestiona intregul ciclu de recrutare. Companiile pot utiliza in mod selectiv expertiza Hunt Recruitment unde au nevoia cea mai mare de suport de recrutare.

(RPO) permite companiilor sa colaboreze cu profesionisti in recrutare, in scopul de a proiecta si executa un proces de recrutare personalizat cu rezultate exceptionale. Echipele de recrutare dedicate sunt formate din experti proactivi si dedicati, astfel incat serviciile RPO oferite de Hunt Recruitment permit administrarea si imbunatatirea procesului de personal, creand o sinergie excelenta cu departamentul de resurse umane si compania angajatoare.

Selectia de angajati permanenti este cea mai importanta invetitie pe termen lung, pentru orice afacere, indiferent de industrie sau locatie. Profesionistii companiei noastre lucreaza intr-o gama variata de industrii, cu un puternic accent pe nevoile clientului. Prin valorificarea la nivel local si international a expertizei dobandite, Hunt Recruitment a reusit sa ofere clientilor, candidati cu un profil profesional exceptional si foarte bune aptitudini.

Consultantii Hunt Recruitment sunt la curent cu cele mai recente metodologii de recrutare si aplica cunostintele profunde, intelegerea si expertiza dobandite pentru a gasi candidatii potriviti pentru orice pozitie disponibila.

Serviciile oferite de Hunt Recruitment
• Employer Brand Marketing
• Cercetare si Sondaje
• Consultanta Strategica
• Outplacement
• Formare si Dezvoltare
• Consultanta de Resurse Umane