Hunt Recruitment

Cele mai bune talente.Minti stralucite. Incepe Astazi.

Bun venit la una dintre cele mai progresiste companii de recrutare din România. Lasă nevoia companiei tale de talente în mâinile unor profesioniști cu experiență ce aduc împreuna cei mai buni oameni din piață cu cele mai bune oportunități.

Despre Noi
Hunt Recruitment

15 ani de experienta. Multiple proiecte end to end cu care ne mandrim. Suntem cei ce iti ofera solutii personalizate pentru cresterea si dezvoltarea talentelor din companie.

Top Market Solutions

Oferim soluții inovatoare cu rezultate transparente. Îmbunătățim procese cu perseverență

We Build Partnerships

Construim echipe de la zero, înțelegând procesele și obiectivele tale.

Professionals for Top Talents

Avem abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să consolidați organizația și să deblocați întregul potențial al talentelor.

Dezvolta-ti talentul alaturi de noi

Recrutare &
Selectie

Prin valorificarea unei puternice expertize locale și internaționale, echipa noastră de profesioniști oferă o listă extinsă de candidați cu experiență profesională excepțională. Adaptăm soluțiile noastre la nevoile și obiectivele companiei.

Consultanta
HR

Echipa noastră de consultanți este la curent cu cele mai noi metodologii de recrutare, aplicând cunoștințele profunde, înțelegerea și expertiza dobândite pentru a valorifica potențialul companiei tale. Punem oamenii pe primul loc, întotdeauna.

RPO

Echipele de recrutare dedicate sunt formate din experți pasionați si proactivi. Serviciile RPO oferite de Hunt Recruitment permit administrarea și îmbunătățirea procesului de personal, creand o sinergie excelentă cu departamentul de resurse umane și compania angajatoare.

Ce parere au despre noi

„O abordare noua, rezultate, flexibilitate in procesul de recrutare si un parteneriat prietenos. Asa as descrie Hunt Recruitment. Am lucrat impreuna pentru diverse pozitii de-a lungul timpului, iar Hunt s-a dovedit nu doar eficient, dar si un partener de calitate pentru business. Recomand Hunt Recruitment pentru orice companie ce isi doreste servicii de recrutare definite printr-un parteneriat de lunga durata cu rezultate exceptionale combinate cu placerea de a lucra cu profesionisti de inalta calitate.”

Madalina Tudor Recruitment Manager Blue Air

"Pe parcursul colaborarii mele cu Hunt Recruitment, am descoperit o companie profesionista si productiva, cu o foarte buna intelegere a pietei. Echipa a demonstrat cunostinte cu un standard inalt in ceea ce priveste profilurile candidatilor recrutati. Recomand Hunt Recruitment ca si metoda rentabila pentru identificarea candidatilor."

Hedi Chentouf Director General Editec Development Bucuresti

“Am avut placerea de a lucra cu Hunt Recruitment nu doar ca agentie de recrutare, dar si ca partener in consultanta in-house. Avand ocazia sa evaluam performanta lor in cadrul propriei noastre organizatii, putem concluziona ca sunt unul din colaboratorii nostri de top. Abordarea lor este definita prin standarde de inalta calitate, pe care au reusit sa le extinda in cadrul intregii lor organizatii.”

Alina Vulpe Manager Recrutare Ernst & Young

“Hunt Recruitment este un furnizor de servicii de recrutare de lunga durata si apreciat de compania noastra. Ofera un nivel inalt de calitate si expertiza in toate serviciile pe care le pun la dispozitie. Nu avem nici o ezitare in a recomanda Hunt Recruitment pentru orice companie care are drept scop rezultate excelente.”

Mugurel Paun General Manager Fresco

"Hunt Recruitment a venit cu o abordare noua in procesul de cautare si selectie, iar colaborarea noastra s-a dovedit a fi nu numai de succes, dar, de asemenea, foarte placuta. Si-au facut timp pentru a intelege cu adevarat compania noastra si ceea ce avem nevoie in termeni de personal. Am lucrat impreuna pentru mai multe pozitii bancare, si de asemenea, ne-au oferit ajutor in extinderea departamentul nostru de resurse umane intern. Calitatea candidatilor care prezentati este incontestabila, iar ajutorul si sprijinul oferit pe tot parcursul procesului a fost foarte apreciat. Ei au fost extrem de cunoscatori si abodabili, in orice moment, si as avea nici o ezitare in folosirea serviciilor din nou, si de a recomanda Hunt Recruitment candidatilor sau angajatorilor."

Miruna Mitu Director Resurse Umane Garanti Bank

“Am colaborat cu Hunt Recruitment in recrutarea a diverse profile IT greu de ocupat si am construit un parteneriat solid cu o agentie definita prin flexibilitate, pasiune si efort sustinut. Hunt Recruitment este un real avantaj profesional pentru orice companie ce isi doreste atragerea de profesionisti de top. Cu siguranta acesta este doar inceputul unei colaborari de lunga durata.”

Gabriela Binzar HR Business Partner Generali

"Hunt Recruitment ne-a furnizat servicii profesioniste, iar consultantii lor prezinta intotdeauna un nivel ridicat de flexibilitate si abilitati excelente de comunicare. Ei au o cunoastere profunda a proceselor de resurse umane, iar colaborarea noastra a fost foarte eficienta si de succes. Au demonstrat in multe ocazii, ca sunt capabili sa produca rezultate in termen foarte scurt si au expertiza de a gestiona proiecte extrem de sensibile si provocatoare."

Morgan Guffroy Director General IoTH

“Recomand Hunt Recruitment ca o agentie competenta pentru a asigura personal de calitate. Sunt intotdeauna placuti si sunt convin ca au o buna intelegere a tipului de candidati pe care ii cautam, atat din punct de vedere al calificarilor, cat si al personalitatii. Sunt profesionisti și recruiteri tenace si ne bucuram sa colaboram cu ei.”

Craig Hebden Managing Director LoneStar Fasteners Europe

“Hunt Recruitment este dedicat in identificarea candidatilor potriviti nevoilor noastre de recrutare. Consultantii lor se caracterizeaza prin profesionalist si cunoastere aprofundata a industriei.”

Irina Lungu HR Manager Mazarine Energy

"Am lucrat cu Hunt Recruitment in ultimul an pentru mai multe proiecte de recrutare iar colaborarea noastra s-a dovedit a fi un real succes. Fiecare proiect pe care le-am lucrat impreuna a fost o buna ocazie de a beneficia de expertiza lor extinsa in domeniul recrutarii. Indiferent de serviciile pe care le-am solicitat, specialisti de recrutare sau proiecte de cautare de top management, Hunt Recruitment a tratat cererea noastra cu un grad inalt de profesionalism si s-au dovedit a fi un excelent partener de recrutare. Ei au o abordare profesionista fata de noi ca si client si toti potentialii candidati, intotdeauna prompti in a raspunde solicitarilor noastre. Hunt Recruitment a devenit furnizorul nostru preferat pentru serviciile de recrutare si RPO intr-un timp foarte scurt."

Alexandra Tulceanu Director Recrutare Europa Misys

“Este o placere sa lucrez cu Hunt Recruitment, deoarece au o intelegere excelenta a seturilor de calificari ale candidatilor pe care ii cautam. Consider ca abordarea Hunt Recruitment este profesionista si flexibila, cu o intelegere profunda a sectorului bancar. Hunt Recruitment este o companie proactiva in cautarea celor mai buni candidati de pe piata.”

Manager Recrutare OTP Bank Romania Staffing Manager OTP Bank Romania

"O companie eficienta si abordabila, Hunt Recruitment a muncit din greu pentru a atinge nevoile noastre de recrutare. Cu toate ca Hunt Recruitment este o companiei relativ noua, profesionalismul si standardele demonstrate de consultantii lor, cu experienta in recrutare, timp de multi ani, au depasit asteptarile noastre. Am avut placerea de a lucra cu partenerii Hunt Recruitment cativa ani, si simt ca au reusit sa transpuna experienta si abordarea profesionala intregii lor echipe. Oricine care angajeaza Hunt Recruitment ar fi norocos sa aiba [acesti] profesionisti de partea lor cu astfel de etica in lucru si nivel de vasta cunostinta in gasirea candidatilor potriviti."

Cristina Mancas Director Resurse Umane Schneider Electric Romania

“Pe parcursul colaborarii noastre cu Hunt Recruitment, am descoperit o agentie de recutare ce ne poate oferi suport in toate locatiile noastre. Au demonstrat intelegere profunda asupra industriei, profilelor recrutate si au desfasurat intreaga activitate in scopul satisfactiei clientului. Recomandarea catre alte companii a Hunt Recruitment vine natural pentru orice organizatie care a avut placerea de a lucra cu ei.”

Adriana Boldea Talent Acquisition Specialist Siemens

“Am colaborat cu mai multe agentii de recrutare de-a lungul timpului in vederea ocuparii pozitiilor noastre vacante. Consultantii Hunt Recruitment lucreaza intr-o maniera profesionista si eficienta pentru o buna desfasurare a proiectelor de recrutare. Am fost imediat impresionati de propmtitudinea lor si capacitatea de a se focusa pe nevoile noastre. Datorita serviciilor prestate, Hunt Recruitment se numara acum pe lista colaboratorilor nostri de lunga durata. Recomand cu incredere serviciile Hunt Recruitment.”

Alexandru Batraneanu General Manager WSP Group
2024 © Hunt Recruitment. All Right Reserved.